BOL I Kobo I Google I Apple I Amazon

Paperback

--

 

‘Ik zei, trouw met me.’

Atlas.
Lauren Locklear.
Ze heeft er geen idee van dat ik alles voor haar zou doen. Ze begrijpt niet welke bergen ik zou beklimmen enkel en alleen om haar veilig te houden. Maar dat is niet erg, want ik zal ervoor zorgen dat ze dat wel doet.

Ze denkt dat ze zwak is en gezien het gebrek aan liefde en steun van haar naasten, kan ik wel begrijpen waarom. Dat zal nu veranderen, want ik zal haar laten inzien dat ze de sterke vrouw is die ik zie wanneer ik naar haar kijk.

Ik heb in het geheim naar haar verlangd en wilde haar alleen maar laten zien wat ze kon hebben. Mijn verleden achtervolgt me echter nog steeds en ik wist dat ik me beter afzijdig kon houden.

Totdat ze een ziektekostenverzekering nodig heeft en ik een oplossing zie voor zowel haar probleem als mijn dilemma. Ze hoeft alleen maar ja te zeggen.

Ren.
Ik heb iets stoms gedaan.
Iets roekeloos.
Iets waar iedereen me voor zal veroordelen en ik zet alles op het spel.
Mijn familie. Mijn carrière. Mezelf.

Ik ben altijd te veel om aan te kunnen en de mannen die ik in mijn leven heb toegelaten hebben me altijd herinnerd aan mijn tekortkomingen, zelfs met hun vuisten.
Niemand heeft ooit echt om me gegeven, van me gehouden.

En dan vraagt Atlas Hart me met hem te trouwen om mijn leven te redden.
Dit is geen liefde. Het is nauwelijks vriendschap, of dat dacht ik tenminste. Maar naarmate de dagen verstrijken en ik zie wat hij zo onbaatzuchtig voor mij riskeert, kan ik het niet helpen te denken dat dit misschien...meer kan zijn.